Info

Info


Tilauksen tekeminen

Kun tiedät päivän, jolloin tarvitset kakkua tai muita leivonnaisia, kannattaa tilaus tehdä mahdollisimman pian. Tilauksesi sisältöä pystyy tarkentamaan vielä lähempänä itse ajankohtaa, mutta tilausta tehdessä olisi hyvä kertoa arvio vierasmäärästä, tilattavat tuotteet sekä niiden arvioitu määrä. 

Kun teet tilausta, ilmoita seuraavat asiat: 
 • Kakun koko (=henkilömäärä) 
 • Mahdolliset pohja-, täyte-, kuorrutus- ja koristelutoiveet. 
 • Ruoka-aineallergiat ja –rajoitteet.
 • Ajankohta, jolloin tuotteet noudettaisiin. Kakkujen kohdalla ajankohdan olisi hyvä olla juhlapäivä tai juhlia edeltävä päivä. Kermaleivonnaisilla suositellaan hakua juhlapäivänä. 
 • Halutessasi voit lisätä mukaan esimerkiksi kuvia haluamastasi koristelutyylistä.
 • Kakun hinta määräytyy kakun koon, raaka-aineiden ja kakuntekoon kuluvan ajan perusteella. 
Huomioithan, että pelkät kyselyt eivät vielä ole tilauksia! 

Tilauksen peruuttaminen

Tilaukset peruuttaminen onnistuu ilman kuluja 14pv ennen sovittua noutoa. Tätä myöhemmissä peruutuksissa asiakkaalta peritään jo hankittujen tarvikkeiden hinta sekä kohtuullinen korvaus tilauksen valmisteluun käytetystä ajasta.

Jos Pipariks joutuu perumaan tilauksen pakottavista syistä (esim. Sairastapaus), peruuttamisesta ilmoitetaan viipymättä asiakkaille. Tällaisissa tilanteissa Pipariks ei ole korvausvelvollinen asiakkaalle.

Tilauksen maksaminen

Tilaukset maksetaan pääsääntöisesti laskulla, joka lähetetään sähköpostilla tai postitse tuotteiden noudon jälkeen. Käteismaksu on mahdollista -muista varata tasaraha! Pankkikorttimaksu on myös mahdollista, mutta pankkikorttia käyttäessä laskutetaan maksutapalisä 1€. Kuitin saat maksun yhteydessä. 


Tilauksen noutaminen

Tuotteet ovat noudettavissa sovittuna aikana kotileipomostani Oulunsalosta osoitteesta Ervastinkyläntie 25, 90470 Varjakka. Helpoiten löydät perille kirjoittamalla Google Maps-sovellukseen yllä mainittu osoite, jolloin Maps ohjaa sinut suoraan pihaan.

Jos haluat käyttää perinteisiä navigointi keinoja voit seurata seuraavia ohjeita: Lähde ajamaan Oulunsalon Shellin liikenneympyrästä kohti Hailuotoa. Aja n.8km. Ohitat 3liikenteenjakaa, jonka jälkeen nopeusrajoitus vaihtuu 60:stä 80:n. Heti tämän jälkeen oikealle puolelle kääntyy Ervastinkyläntie. Juuri ennen risteystä on linja-auto pysäkki. Risteyksessä on kyltit Ervastinkylä ja Rauhanyhdistys. Aja tätä tietä n. 200m ja Kotileipomo Pipariks on neljäs talo tien vasemmalla puolen. Valkoinen kahitiili talo, numero 25.

Tuotteet hyväksytetään asiakkaalla noudettaessa, ja tämän jälkeen palautukset eivät ole mahdollisia.  

Huomioi seuraavat seikat tuotteita ja etenkin kakkuja kuljettaessasi: 
 • Vastuu tuotteen kuljetuksesta on asiakkaalla.
 • Kakut ja leivokset tulee kuljettaa suorassa, esim. Peräkontissa tai lattiatilassa, ei auton penkillä.
 • Kakkua sylissä pitäessä on huomioitavaa, että kehonlämpö saattaa lämmittää myös kakkua ja tästä johtuen kakkuun saattaa tulla helpommin vaurioita.
 • Siirräthän kakut siten, että ne pysyvät kokoajan suorassa. Kakun mennessä kallelleen saattavat koristeet siirtyä tai tipahtaa. Kakku saattaa osua myös laatikon reunoihin ja vaurioitua.
 • Kakkujen ollessa kyydissä, on syytä käyttää kohtuullista nopeutta ja välttää äkkijarrutuksia ja -käännöksiä. Muistathan myös varoa hidasteita ja töyssyjä.
 • Kesäisin kuljetukset vaativat erityistä huomiota, jottei leivonnaisten kylmäketju pääsisi katkeamaan kuljetusten aikana.
 • Leivonnaisten päästessä lämpenemään liikaa on tuotteen pilaantumisvaara olemassa ja lämpeneminen saattaa vaurioittaa myös ulkonäköä esimerkiksi kakuissa.

Palaute


Palvelun tuottaa Fokus-Visual
Kotileipomo Pipariks Copyright(c)2020, All Rights Reserved